Ο χειρουργός οφθαλμίατρος Γιώργος Χρονόπουλος σπούδασε στην ιατρική σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας. Ειδικεύθηκε στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών και εξειδικεύθηκε στη διαθλαστική χειρουργική στη Γερμανία. Έχει πραγματοποιήσει έως σήμερα επιτυχώς πάνω από 58000 επεμβάσεις.

Ο Δρ. Γιώργος Χρονόπουλος οραματίστηκε και δημιούργησε την πιο σύγχρονη οφθαλμολογική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας στην Ελλάδα, βασισμένη σε διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές κορυφαίων οφθαλμολογικών κλινικών της Ευρώπης και της Αμερικής.

Χρησιμοποιώντας την μεγάλη του εμπειρία ανέπτυξε την κλινική στο πρότυπο της απόλυτης εξειδίκευσης δημιουργώντας τμήματα, εξειδικευμένα και προσανατολισμένα σε κάθε πάθηση.

Ο Δρ Χρονόπουλος έκανε προσωπικά την επιλογή των στελεχών που ηγούνται του κάθε τμήματος με βάση την μόρφωση, την εμπειρία και το ερευνητικό έργο που έχουν επιδείξει σε κορυφαία κέντρα και μονάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Φιλοδοξία και στόχος της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας και του Δρ. Γ. Χρονόπουλου είναι η παροχή υψηλής ποιότητας περίθαλψης για όλους τους ασθενείς.