Ο κ. Γεώργιος Βάσσος είναι Ωτορινολαρυγγολόγος – χειρουργός κεφαλής και τραχήλου με υποεξειδίκευση στη ρινολογία και στη χειρουργική βάσης κρανίου. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έλαβε την ειδικότητά του στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ).

Ακολούθησε υποεξειδίκευση στο Ηνωμένο Βασίλειο στον τομέα της ρινολογίας και της χειρουργικής βάσης κρανίου στη ρινολογική κλινική του Νοσοκομείου Guys & St Thomas NHS trust , στο οποίο και εργάστηκε για 5 έτη υπό την τωρινή Καθηγήτρια ρινολογίας Prof. Claire Hopkins. Ταυτόχρονα αποτέλεσε μέλος της ενδοσκοπικής ομάδας βάσης κρανίου του Kings College Hospital, ενώ εργάστηκε επίσης επί σειρά ετών ιδιωτικά για παρόχους υγείας όπως η CARE UK καθώς και στη Harley Street Nose Clinic του Λονδίνου, στην οποία ακόμα διατηρεί θέση.

Έχει εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία σε πλήθος δύσκολων χειρουργικών περιστατικών με ειδικό ενδιαφέρον στα ενδοσκοπικά χειρουργεία παραρρίνιων κόλπων, βάσης κρανίου και περιστατικά λειτουργικής και επανορθωτικής ρινοπλαστικής.

Διατηρεί ιδιωτικό ΩΡΛ ιατρείο στην περιοχή της Αργυρούπολης και του Χαλανδρίου.
Τηλ: 6972098586

Website: www.ΩΡΛ.eu