Προσφορά για την Εβδομάδα Γλαυκώματος

Πως βλέπει ο ασθενής με γλαύκωμα

Πως βλέπει ο ασθενής με γλαύκωμα

Το γλαύκωμα αποτελεί μια ομάδα παθήσεων του οφθαλμού, οι οποίες έχουν σαν κοινό χαρακτηριστικό την καταστροφή του οπτικού νεύρου. Το οπτικό νεύρο αποτελείται από νευρικές ίνες (παίζει δηλαδή το ρόλο ηλεκτρικού καλωδίου με πάνω από ένα εκατομμύριο σύρματα) και είναι υπεύθυνο για την μεταφορά εικόνων από το μάτι στον εγκέφαλο. Το γλαύκωμα είναι μια πάθηση που οδηγεί στην απώλεια της όρασης απροειδοποίητα. Στα πρώιμα στάδια της νόσου είναι δυνατόν να μην υπάρξουν συμπτώματα και οι γλαυκωματικοί ασθενείς μπορεί να μην γνωρίζουν ότι νοσούν. Η απώλεια της όρασης ξεκινά με την περιφερική ή πλευρική όραση.

Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία μπορεί όμως να προστατέψει την όρασή σας. Ομάδα υψηλού κινδύνου για να εμφανίσουν γλαύκωμα είναι όσοι έχουν συγγενείς πρώτου βαθμού που έχουν διαγνωστεί με γλαύκωμα και γι’ αυτό συνίσταται ο ετήσιος έλεγχος της μετά την ηλικία των 40 ετών.

Η Οφθαλμολογική Mονάδα Hμερήσιας Nοσηλείας EYE DAY CLINIC στo πλαίσιo της παγκόσμιας εβδομάδας γλαυκώματος (12-18/3/2017) προσφέρει τη δυνατότητα μελέτης γλαυκώματος σε όποιον επιθυμεί σε προνομιακή τιμή.

Η μελέτη γλαυκώματος περιλαμβάνει:

Κλείστε το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 2107295000.