Η μονάδα μας

Η πιο σύγχρονη οφθαλμοχειρουργική Μ.Η.Ν. στην Ελλάδα. Διαπιστώστε το μόνοι σας προγραμματίζοντας μια επίσκεψη

Η Οφθαλμοχειρουργική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας EYE DAY CLINIC συγκεντρώνει στα επιμέρους Ιατρικά της Τμήματα και στο σύνολο του Ιατρικού Προσωπικού της τεράστια εμπειρία στη διαθλαστική χειρουργική με LASER (για την αντιμετώπιση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού), στη μικροχειρουργική του καταρράκτη, στην χειρουργική του οπισθίου ημιμορίου αλλά και στις επεμβάσεις γλαυκώματος διαθέτοντας μια πολυετή επιτυχημένη πορεία στην κλινική οφθαλμολογία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η υπερσύγχρονη  Οφθαλμοχειρουργική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας EYE DAY CLINIC είναι η πιο σύγχρονη μονάδα στην Ελλάδα και διαθέτει σήμερα δέκα (10) πλήρως εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα χειρουργικές αίθουσες για την κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου. Έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε τις καλύτερες και κορυφαίες τεχνολογικά υπηρεσίες μας σε ένα κλίμα κατανόησης και εμπιστοσύνης.

Οπλισμένοι με την εμπιστοσύνη και την αγάπη των ασθενών μας και με μοναδικό γνώμονα την άριστη φροντίδα των ματιών τους, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα, πλέον σύγχρονα και επιστημονικά άρτια οφθαλμολογικά κέντρα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας θεραπεία σε οφθαλμικά προβλήματα για ανθρώπους κάθε ηλικίας, σε έναν ενιαίο χώρο. Η φιλοσοφία μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε ασθενούς αλλά και της οικογένειάς του σε ένα φιλικό και οργανωμένο περιβάλλον μέσω της αρμονικής συνεργασίας των Οφθαλμιάτρων της Μονάδας μας για τη διάγνωση και αντιμετώπιση των πιο σύνθετων προβλημάτων.

Αποτελεί δέσμευσή μας ο πάντα άρτιος εξοπλισμός μας και η συνεχής ανανέωσή του με τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά και θεραπευτικά μέσα, όπως επίσης και η στελέχωση από επιστημονικό και παραϊατρικό προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης, αλλά και η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με εσάς και το περιβάλλον σας που κατακτάται με την επιστημονική επάρκεια αλλά και  με σεβασμό, αφοσίωση και ειλικρίνεια.

Φωτογραφίες από την (Μ.Η.Ν.) EYE DAY CLINIC